Austlid hytteområde ved Skei i Gudbrandsdalen.

Ud fra alle de undersøgte områder er dette stedet, som bedst opfylder vore ønsker.
Der er hytter tæt ved hinanden - et godt langrendsområde i 800 meters højde - adgang til alpinanlæg (11 lifte og mange nedfarter) 3,5 kilometer fra hytterne med daglig busforbindelser.

Fjellstuen ligger idyllisk til ved Veslesetervannet, 3 km fra Skeikampen. Stedet kan tilby 12 selvhusholdsleiligheter i fjellstuen, og 50 leiligheter fordelt på 25 dobbelthytter. Austlid har i en årrekke vært stedet som den internasjonale skiskyttereliten har foretrykket for sine samlinger. Stedet byr på glimrende forhold for langrenn på vinteren, og er et fint utgangspunkt for både vandring og sykling på sommeren.

Alle leilighetene er nylig renoverte og utstyrt med kjøkken, spisestue, salong, telefon og satelitt-tv. Fjellstuen kan ellers tilby sauna, kafeterie.

Egen skibuss til Alpinsenteret i vintersesongen.

Vertinne Randi Myhre ønsker deg velkommen til Austlid.

Adresse:

Austlid Fjellstue og Hytter
Skeikampen
2652 Svingvoll
Telefon +47 61 28 50 60
Telefaks +47 61 22 50 01
Email. austlid@rainbow-hotels.no
www.rainbow-hotels.no/austlid

Tiden fløj af sted sig, luften var koldere, himlen højere, solen skinnede og sneen faldt blidt, der har lydt glade stemmer og det har kun betydet én ting..... Det var 14. gang vi holdt Vinter Idrætsdage i Norge. Forberedelserne til næste år er allerede i gang.
Det bliver 15 gang i de dejlige omgivelser, og vi skal nok også bo i Fjeldlandsbyen i Skei i år
Tidspunkt marts 2018 - uge 10/11


Så vi glæder os!
Vejrforhold 12/3 2017 kl 8:55 Snødybde: 85 cm / 60 cm Temperatur:  -5°C / -5°C Vind:  vindstille (5 m/s) Løjpeforhold ved Austlid:
Vejrudsigt for Austlid:
Vejrforhold ved Austlid nu: