Vinteridrætsdage

Med plads til:
Idrætsglæde - udfordringer - forventninger - inddragelse - forskellighed - fællesskab - engagement


De nye vinteridrætsdage er et udviklingsarbejde, der forløber over flere år, Det er et forsøg på at tænke identitet, fællesskab og pædagogik på en ny måde. Centralt i dette udviklingsarbejde kommer brugerinddragelsen til at stå -en inddragelse, hvor den enkelte ud fra sine forudsætninger kan overskue og deltage.

Organisation:
En lille gruppe, der sammen udformer rammerne og her er i dialog med eksperter udefra - Institut for idræt (Karen Inge Halkier, Thomas Thomsen og Svend Ulstrup)

Arrangement:
Her er brugerinddragelsen i centrum med alt det praktikske med at etablere, gennemføre arrangementet - f.eks. Afmærkning af løjper, telt og bålplads, bemanding af bålstedet med varme drikke og proviant. Aktiviteter. Fakkeltur, Fællesarragementer om aftenen mm.

Deltagere:
Engagerede deltagere, der uanset ski- og snefærdigheder vil bidrage med godt humør og nærvær.

Da deltagerne er meget forskellige med hensyn til ski- og snefærdigheder - er arrangementet baseret på at det er den enkelte deltager, der sammen med sine hjælpere selv har ansvaret for at tilrettelægge aktiviteterne. Der er mange af deltagerne der har stor erfaring med vinteraktiviteter - så sammen kan man hjælpes ad

Tiden fløj af sted sig, luften var koldere, himlen højere, solen skinnede og sneen faldt blidt, der har lydt glade stemmer og det har kun betydet én ting..... Det var 14. gang vi holdt Vinter Idrætsdage i Norge. Forberedelserne til næste år er allerede i gang.
Det bliver 15 gang i de dejlige omgivelser, og vi skal nok også bo i Fjeldlandsbyen i Skei i år
Tidspunkt marts 2018 - uge 10/11


Så vi glæder os!
Vejrforhold 12/3 2017 kl 8:55 Snødybde: 85 cm / 60 cm Temperatur:  -5°C / -5°C Vind:  vindstille (5 m/s) Løjpeforhold ved Austlid:
Vejrudsigt for Austlid:
Vejrforhold ved Austlid nu: