Brugere  
  Log ind  
  Registrer  
  Medlemmer  

Så er vi snart på vej til Norge

image
Ja, nu er det lige staks ved at være tid til at vi drager af sted til Norge. Sneforholdene i Norge er “SUPRE BRA” som nordmændene nu udtrykker sig.
Vi har 9 hytter med plads til i alt 35 personer ved Austlid hytteområde ved Skei i Gudbrandsdalen. Hytterne ligger tæt ved hinanden - der er et godt langrendsområde i 800 meters højde -
Sneforhold nu:
Vind:  Øst , Flau vind (3m/s)
Temperatur:  -5°C
Snødybde:  140 cm
Siste snøfall:  8.2.2008

MERE...

Afrejse:
Vores bus ankommer til Høng søndag den 9 marts kl. 7:00 og vi er i Slagelse ca. 7:30 og henter deltagere herfra. Deltagere fra Elmebo kører i Elmebo´s bus til Slagelse.
Vi har derefter en lang rejse foran os - Vi kører via Helsingør / Helsingborg der bliver mulighed for forskellige pauser undervejs inden vi sent om aftenen ankommer til Austlid Rejsen tager ca. 12 - 14 timer afhængig af vejret. Carsten Nielsen er busguiden, der sammen med chaufførerne finder passende pauser undervejs på turen.
Hjemkomst:
Hytterne skal forlades fredag morgen klokken 7, derefter begynder vi på hjemtransporten og vi vil være hjemme i Slagelse og Høng ved midnatstid - Vi ringer ved 20 tiden og meddeler det nøjagtige tidspunkt.
Har du spørgsmål kan du ringe til os på Åmosen 58260270.
Vi ses
Poul

PS: Vi har igen i år lejet en kassebil fra Avis til alle vore madvarer og ski mm.
Svend, Morten og Poul kører af sted i bilen om lørdagen den 8. marts.


Indsendt af: Poul Hansen d. 12 Feb 2008 | Anbefal | Udskriv