<< Spor i store Åmose   |   TILBAGE   |   Thomas R og det store bøgetræ >>

Farvel og tak for denne gang!

image

Hold da op hvor går tiden stærkt! Det er meget lang tid siden, at det var mandag d. 6. august 2012 kl. 8.30, hvor jeg meget nervøs trådte ind ad døren til Åmosen, og hold da op hvor blev mine grænser da også sat på prøve! Uden noget som helst erfaring indenfor specialområdet, blev jeg mødt med kys og kram, bogstaveligt talt.
Men jeg synes nu selv, jeg faldt hurtigt ind blandt disse ‘skæve eksistenser’, både borgere såvel som personale. ;-) Måske fordi jeg inderst inde også er lidt ‘skæv’ i min eksistens, men hvor er det skønt, at der er plads til så meget spontanitet og ‘fjollede’ indslag på værkstedet!
Da jeg også har fået lov til at bevæge mig meget ‘frit’ på værkstedet og fået lov til at lære hver enkelt person at kende på mine og deres præmisser, har det også gjort det meget lettere at starte her uden kendskab til noget indenfor området, og jeg kommer ærlig talt til at savne den frihed og menneskerne her rigtig meget!
Det jeg nok vil huske bedst er det lange forløb med forberedelser til Åmosens årlige teaterstykke. Det har været noget af en tur; fra valg af roller og replikker, til kulisser og kostumer og ikke mindst sangene, men jeg vil sige, at det hele jo endte meget godt til sidst, og vi fik en kanon eftermiddag, da stykket skulle vises for borgernes pårørende.
I det hele taget har det været seks super fede og udfordrende måneder, som har fået mig til at tænke meget over, hvad jeg vil, når jeg engang er færdig som pædagogstuderende. Hvem ved - det kan jo være jeg ender i specialområdet.. ;-)

Tusind tak for et kanon praktikforløb, jeg kommer til at savne jeg allesammen og ville helt sikkert ønske jeg kunne være her et halvt år mere end at skulle tilbage på skolebænken!

Mange ‘kys og kram’ fra Nita! :-)

MERE...


Indsendt af: Nita den 31 Jan, 13 | 12:31 pm Profil        

Weblog

Powered by pMachine