<< Gitte har ordnet brænde og billeder   |   TILBAGE   |   Kloakering i Niløse >>

Udvikling i dagtilbud

image
Karin og Poul har i dag deltaget i en konference på Hotel Nyborg Strand, hvor
Socialt Udviklingscenter SUS for Socialministeriet startede et projekt, hvis formål er at medvirke til udvikling og forankring af nye metoder til brugerinddragelse i dagtilbud. Projektet afsluttes ved udgangen af 2004.
Vi holdt et lille oplæg om vores tanker og erfaringer fra livet på Åmosen omkring den uformelle brugerinddragelse.

MERE...

Baggrunden for projektet er dels en undersøgelse gennemført af SUS, hvori det understreges, at der er behov for - og ønsker om - en styrket indsats i forhold til metodeudvikling i dagtilbud. Dels et ønske fra Socialministeriet om at understøtte en fortsat udvikling i dagtilbudene, hvor brugernes holdninger og ønsker bliver sat i fokus.

Projektets udgangspunkt er brugernes tilkendegivelser. Desuden inddrager projektet dagtilbudenes medarbejdere - deres holdninger, erfaringer med og ønsker til at udvikle nye metoder – samt pårørende til mennesker med udviklingshæmning.

Der etableres en inspirationsgruppe med repræsentanter for såvel mennesker med udviklingshæmning, pårørende, medarbejdere, dagtilbud samt stat, amter og kommuner. Inspirationsgruppen har til formål at inspirere samt virke som sparringspartner for projektteamet. Læs mere på udvikling i dagtilbuds hjemmeside


Indsendt af: Poul Hansen den 09 Sep, 03 | 5:51 pm Profil        

Weblog

Powered by pMachine